EN INNOVATIV PROSESS
SOM LØFTER VIPPENE
OG GJØR DE TYKKERE! 

Vippeløft

Hva er vippeløft?

EN INNOVATIV PROSESS SOM LØFTER VIPPENE OG GJØR DE TYKKERE! 

Dette er en kjemisk behandling hvor dine egne øyevipper får et løft og bøy fra roten og ut. Dette gir et inntrykk av lengre tettere vipper med mer volum og definisjon, i tillegg til et flott åpent blikk og løftet øyekontur. 

Etter en vippeløft trenger du ikke å bruke vippetang og mascara. 

Inlei er produsert i Italia med den nyeste forskningen og teknologien som er det eneste systemet som kan garantere sterkere vipper

«LASH FILLER» er et revolusjonerende serum da det ikke bare påvirker tykkelsen på vippene som allerede har vokst ut, men stimulerer også veksten i vipperoten og keratinproduksjonen. Behandlingen gir et mykt og behagelig resultat på naturvippene. Har blitt utviklet for å beskytte, forsterke, forbedre naturlige vipper.

INLEI LASH FILLER

Grunnet permanenten og fikseringen skjer en endring i vippekurve. Dette er ikke ulikt andre merker, men In Lei har komponert blandingen slik at den er mild, effektiv og vil sammen med filler 3 ikke være ødeleggende for de naturlige vippene dine.

Alle produkter har gått igjennom et flertall av tester på både forpakkning og innholdsfortegnelse. Noen tester som er utført er blandt annet Challenge test og Irritation test.

Behandlingen gir et mykt og behagelig resultat på dine egne vipper og har blitt utviklet for å beskytte, forsterke, forbedre naturlige vipper.

Nærbildet av et øye med vipper som har fått vippeløft.

VARIGHET er 4-8 uker.

Inlei skiller seg fra andre produkter fordi vi avslutter behandlingen med patentert hydrolysert keratin som er spesielt laget for InLei. I tillegg til oljer med vitaminer.

Produktet er mer avansert enn de gamle vippeløft-produktene, og denne behandlingen passer derfor selv for deg med tynne og korte vipper.

Det er klinisk bevist ved forskingsinstitutt i Milano at Lash Filler behandling vil gi deg naturlig 24 % tykkere vipper ved gjentatte behandlinger.

In Lei er eneste merket på markdet med denne type forskning i ryggen.

Scroll to Top